Locaties

In samenwerking met Van Dongen UitvaartCentrum in Zoetermeer, rouwkamer Atropos in Den Haag (Scheveningen) en UitvaartCentrum De Statenlaan in Den Haag (Scheveningen) krijg je in al onze crematiepakketten de keuze voor opbaring en afscheid in een van deze intieme en sfeervolle uitvaartcentra.

Van Dongen UitvaartCentrum in Zoetermeer

Het uitvaartcentrum aan het Bredewater 20a in Zoetermeer is compleet uitgerust en geschikt voor uitvaarten/auladiensten met maximaal 90 gasten. Afscheid nemen kan in de sfeervolle aula of in één van de vier huiselijke rouwkamers. Er is ook een koffiekamer, een sleutelkamer en er zijn veel audiovisuele mogelijkheden, voor bijvoorbeeld opname en livestream.

Bekijk het uitvaartcentrum in Zoetermeer

UitvaartCentrum De Statenlaan in Den Haag, Scheveningen

Het uitvaartcentrum aan de Statenlaan 78 in Den Haag (Scheveningen) huist in een monumentaal herenhuis en is uitgerust met intieme ruimten voor uitvaarten met maximaal 15 gasten. Afscheid nemen kan in een intieme rouwkamer of in de 24-uurs rouwkamer. Voor de condoleance is de sfeervolle koffiekamer bijzonder geschikt.

Bekijk het uitvaartcentrum in Den Haag

Rouwkamer Atropos in Den Haag, Scheveningen

De rouwkamer van Atropos aan de Van Boetzelaerlaan 292 in Den Haag is geschikt voor uitvaarten/auladiensten van maximaal 40 personen. De locatie biedt een rouwkamer op de begane grond met een huiselijk karakter. Tijdens bezoekuren kunnen consumpties worden geserveerd, en na de uitvaart is er de mogelijkheid tot het organiseren van een koffietafel. De ruimte is voorzien van geluidsapparatuur.

Bekijk het uitvaartcentrum in Den Haag

Waar vindt de crematie zelf plaats?

De crematie vindt plaats in een crematorium in Nederland, naar keuze van Lumière Budget Uitvaart. Doorgaans is dit crematorium Iepenhof in Delft of crematorium Haagse Duinen in Den Haag. In alle gevallen krijg je als je de as bij ons komt halen een Nederlandse crematieverklaring van een gerenommeerd crematorium. Een ander crematorium is mogelijk tegen een toeslag, voor een duurder crematorium en/of een vervoerstoeslag.

Advies nodig?

Kun je niet kiezen uit onze locaties? Of heb je een andere locatie voor ogen? Laat het ons weten en wij helpen je graag de juiste keuze te maken. 

Neem contact op