Dit is waarom anderen ook voor Lumière Budget Uitvaart kozen

Een beetje licht in donkere dagen. Dat is wat een beetje helpt als je een dierbare verliest. Dat licht willen we met Lumière Budget Uitvaart graag zijn. Door je uitvaart compleet te regelen, voor een lichte prijs.

“We wilden een goed verzorgde uitvaart, maar niet de hoofdprijs betalen. We kwamen uit bij Lumière en vonden precies wat we zochten.”

 - Dhr. Lammers

“Lumière bewijst dat een goedkope uitvaart ook heel waardevol kan zijn.”

- Mevr. Kroon

“Dit is een aanrader voor iedereen die een kleine uitvaart wil regelen, maar wel in een gemoedelijke huiskamersfeer.”

- Mevr. Van Damme

“Mijn ouders wilden liever dat we iets leuks deden met het geld voor een uitvaart. Daarom hielden we het klein met Lumière en gingen daarna een weekend weg met de familie.”

- Dhr. Manschot

“Alles wat we wilden, echt tot in de puntjes geregeld. En dat voor een schappelijke prijs.”

- Dhr. Vervoort

“Het werd precies zoals we het hadden gewild. Gewoon, klein en met eerbied. Lumière heeft het keurig voor ons geregeld.”

- Mevr. Andriessen

“Het werd precies zoals mijn vrouw het had gewild. Met alleen de mensen die haar in het leven het dierbaarst waren. Misschien maakte dat het wel extra mooi.”

- Dhr. Van Diest

“Alles zat erop en eraan. We hebben afscheid genomen van mijn man zoals we dat wilden. Met dank aan Lumière kijken we terug op een mooie dag die in onze herinnering blijft.”

- Mevr. Alaoui

“Ik zag altijd op tegen wat je allemaal moet regelen voor een uitvaart, maar dat viel nu reuze mee. Ik vind het fijn dat Lumière al keuzes heeft gemaakt en dat je met één pakket klaar bent.”

- Mevr. Donders

“We kozen er bewust voor om het klein te houden. Dat maakt het ook goedkoop, ja. Maar daar merkten we niets van in hoe Lumière het regelt. Met veel oprechte aandacht en op een prachtige locatie op Scheveningen.”

- Dhr. Van Griensven

“Voor ons was het vooral heel belangrijk dat het snel geregeld werd en niet te duur. Lumière is dan echt een aanrader!”

- Dhr. Broeders

“Alles in één compleet pakket, dat vond ik prettig. Ik wilde vooral geen moeilijke keuzes hoeven maken in die tijd. Ik raad Lumière Budget Uitvaart van harte aan!”

- Mevr. Godee

“Onze ouders wilden allebei puur de crematie, zonder poespas. Ze zagen liever dat we iets samen gingen doen met het geld en dat we hen dan herdachten. Lumière was voor ons dus een uitkomst!”

- Familie de Vree

“Het luxe crematiepakket gekozen. Alles wat we wilden, maar dan wat kleiner. En nog steeds met een zeer betaalbare prijs.”

- Mevr. Naaktgeboren

“Je betaalt voor een budget uitvaart, maar als je dan die aula in Zoetermeer ziet… vijf sterren.”

- Mevr. De Klerck

“Zo fijn dat we uit een kant-en-klaar uitvaartpakket konden kiezen. De uitvaartverzorger is ook erg professioneel.”

- Dhr. Klaassen

“Lumière is de ideale oplossing als je niet veel te besteden hebt, maar het toch goed geregeld wilt hebben voor de overledene.”

- Mevr. Koenraads

“Je kon aan alles zien en merken dat dit een uitvaartonderneming is die zijn vak verstaat. Keurig verzorgd en zeer persoonlijk.”

- Familie Van den Bogaert

Regel ook jouw budget uitvaart in 3 stappen

Kies je crematiepakket online of stel je budget begrafenis samen. Kom je er niet uit? Vraag ons dan om hulp.

Neem contact op