Regel een goedkope begrafenis

Een goedkope begrafenis regel je al vanaf 1.670 euro. Omdat je dierbare het liever budget wilde houden. Of omdat een eenvoudige begrafenis gewoon volstaat. Precies dat vind je bij Lumière Budget Uitvaart. Sinds 1945 de uitvaartverzorger voor een beetje licht in donkere dagen.

Stel nu samen

Complete budget begrafenis

Je regelt al een complete budget begrafenis inclusief kist, aangifte en akte voor 1.670 euro (exclusief dragers). De begrafenis vindt plaats op begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag.

Als je liever een andere begraafplaats in de regio wenst is dat ook mogelijk tegen de daar geldende tarieven. We rekenen jouw budget begrafenis graag vrijblijvend voor je uit.

Deze vragen van klanten kunnen jou helpen kiezen

 • Wanneer zal de uitvaart plaatsvinden?

De uitvaart moet binnen de wettelijke termijn van uiterlijk de zesde werkdag na overlijden plaatsvinden (weekenden, feestdagen en de dag van overlijden tellen niet mee). Samen met de uitvaartverzorger van Lumière Budget Uitvaart wordt de uitvaart hierop ingepland.

 • Waar vindt de begrafenis plaats?

De begrafenis vindt plaats op begraafplaats Oud Eik en Duinen in Den Haag. Een andere begraafplaats in de regio kan ook gekozen worden tegen een nader te bepalen toeslag. Als je jouw voorkeur aan ons doorgeeft dan laten wij weten wat de prijs is van die begraafplaats.

 • Kan ik uitvaartpolissen laten uitbetalen?

Als de overledene uitvaartpolissen had, kun je die laten uitbetalen. Vraag bij ons de lijst van verzekeraars aan en mail het volgende naar de verzekeraar:

 • Een scan van de uitvaartpolis(sen).
 • Een scan van de akte van overlijden of het uittreksel uit de overlijdensakte.
 • Een kopie van de ID van de begunstigde op de polis en zijn/of haar rekeningnummer. Om fraude te voorkomen heb je een veilige kopie nodig.
   
 • Wat als mijn dierbare te lang en/of te zwaarlijvig is?

Uitvaartkisten hebben standaard een bepaalde (binnenwerkse) maat. De lengte is 194 cm en de breedte is 55 cm. In elk uitvaartpakket kan je optioneel tegen een meerprijs kiezen voor een langere en bredere uitvaartkist.

 • Wat moet ik na het overlijden doen aan administratie?

Met de aangifte van overlijden krijgen een aantal instanties automatisch bericht van het overlijden. Dit zijn alle overheidsinstellingen, de pensioenfondsen en de ziektekostenverzekeraars. Lees meer tips op de website van de Rijksoverheid.

 • Hoe kan het dat jullie zo goedkoop een begrafenis kunnen regelen?

Omdat wij alle keuzes al voor je hebben gemaakt. Zo hoef je eigenlijk niet meer na te denken en kan je met enkele aanvullende opties zoals catering en/of een rouwadvertentie je begrafenis naar wens samenstellen.

Stel nu samen

Dit is wat anderen vonden van Lumière Budget Uitvaart

“Ik zag altijd op tegen wat je allemaal moet regelen voor een uitvaart, maar dat viel nu reuze mee. Ik vind het fijn dat Lumière al keuzes heeft gemaakt en dat je met één pakket klaar bent.”

- Mevr. Donders

“We kozen er bewust voor om het klein te houden. Dat maakt het ook goedkoop, ja. Maar daar merkten we niets van in hoe Lumière het regelt. Met veel oprechte aandacht en op een prachtige locatie in Scheveningen.”

- Dhr. Van Griensven

“Lumière bewijst dat een goedkope uitvaart ook heel waardevol kan zijn.”

- Mevr. Kroon

Jouw budget begrafenis

Regel het online in 3 stappen:

 1. Selecteer je opties
 2. Vul gegevens in
 3. Betaal veilig
Stel nu samen

(Je kan je keuze altijd nog aanpassen)